Medlemsmöte

Det är dags för Popkollos årliga nationella medlemsmöte. Alla medlemmar, det vill säga alla medlemsföreningar i Riksorganisationen Popkollo, kallas härmed till mötet som hålls digitalt på Zoom måndagen den 21 oktober kl. 18.30-20.30.

Vi kommer bland annat prata om 2024-sommarens kollon, arbetet framåt och de punkter ni i föreningarna vill ta upp. Detaljerad dagordning samt zoom-länk skickas ut innan mötet.


Deltagare

Varje förening har en röst under mötet och ska delta med minst en representant. Anmälan av representant görs via länken till höger senast den 17 oktober (du behöver vara inloggad med en Popkollo-mailadress för att komma åt formuläret). Fler får gärna delta (men inte rösta om det blir någon omröstning), skriv då upp er under respektive förenings "övriga deltagande".

Förslag till beslut eller diskussionspunkter

  • Beslutspunkter: Föreningarna kan skicka in förslag för beslut genom att maila styrelsen (styrelse@popkollo.se) senast den 11 oktober.
  • Diskussionspunkter: Det går också bra att skicka in förslag på diskussionspunkter om ni inte har färdiga förslag men ändå har frågor som ni vill lyfta. Skicka in dem senast 17 oktober genom att maila styrelsen (styrelse@popkollo.se)
Bakgrund till mötet 
Popkollo hade tidigare en nationell ledningsgrupp bestående av representanter från varje medlemsförening. i december 2018 beslutade gruppen själv att det forumet skulle läggas ner och ersättas med andra former för inflytande i organisationen. Det nationella medlemsmötet är ett exempel på detta. Det ska till formen påminna om årsmötet (som äger rum i mars varje år) och finnas som ett komplement till detta för att vi ska ha möjlighet att fatta större beslut även under hösten. Det är riksstyrelsen som arrangerar och kallar till medlemsmöte och årsmöte.
 
Frågor?

Har ni frågor eller synpunkter inför mötet så hör av er till oss i styrelsen på styrelse@popkollo.se

Snabbfakta

Form: Popkollos medlemsmöte

Datum: 21 oktober

Plats: Online

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Riksorganisationen Popkollo

Kontaktperson: styrelse@popkollo.se

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan senast: 17 oktober

Anmäl dig här!